Schoonmaakbedrijf voor particulieren of zakelijk

Schoonmaakbedrijf gezocht? Een schoonmaakbedrijf die écht betrokken is bij uw opdracht, gegarandeerd een goede schoonmaakkwaliteit levert en u met meerdere diensten kan ontzorgen. Dat is wat ASD Multiservice biedt, daarnaast maken wij serieus werk van sociaal ondernemen. Wij hebben ruime ervaring, vaste medewerkers en bieden veel voordelen. Op deze pagina leest u daar meer over. 

Schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, school, camping, bungalowpark of bouwproject gezocht? Wij maken ècht schoon! Daarnaast is ASD Multiservice actief in heel Nederland, hebben wij een sterke regionale binding en maken we bewust gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. 

Wij bieden een ruim aanbod aan schoonmaak diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder treft u ons aanbod van zakelijke schoonmaak en particuliere schoonmaak. Alles wordt door vakkundige medewerkers uitgevoerd van glazenwassers tot specialistische reiniging. 

Z

Vaste medewerkers

Z

Gerenommeerd bedrijf

Z

100% tevredenheid

Z

Korte lijnen

Z

Duurzame relaties

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice is gevestigd in Harderwijk en is een professionele organisatie die zich richt op zeer uiteenlopende schoonmaak diensten voor de particuliere en zakelijke sector. Wij hebben alles in huis om uw dagelijks en/of specialistisch onderhoud tot in de puntjes te verzorgen. Denk hierbij aan de juiste middelen, personeel en ervaring. 

Een persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en grote mate van servicegerichtheid naar onze klanten toe staat bij ons hoog in het vaandel.

ASD Multiservice is een kleinschalig schoonmaakbedrijf waarbinnen iedereen elkaar kent en betrokken is. Binnen de organisatie denkt iedereen mee over datgene waar het uiteindelijk allemaal om draait, namelijk schoonmaak leveren van hoog niveau. Dankzij de prettige werksfeer binnen de organisatie zijn onze medewerkers betrokken en wilt iedereen ook bijdragen aan het leveren van hoge kwaliteit schoonmaak. Om dit te realiseren beschikken we over enthousiaste, representatieve mensen die hiermee altijd voor u aan de slag willen gaan.

Goede schoonmaak vraagt om een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Inspelen op uw bedrijfscultuur en wensen hoort daar ook bij. Wij van ASD Multiservice weten dit als geen ander en zijn u graag van dienst. Daarnaast zoeken we samen naar duurzame oplossingen.

Kom met ons in contact!