Over ons

Zakelijke schoonmaak of particuliere schoonmaak 

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice  in Harderwijk is een jonge, frisse, professionele dienstverleningsorganisatie, dat zich richt op dagelijks schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, bouwschoonmaak en vloeronderhoud. Wij hebben de kennis, middelen en vakmensen in huis om uw dagelijks en/of specialistisch onderhoud tot in de puntjes te verzorgen. Persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en een grote mate van servicegerichtheid naar onze klanten toe staan bij ons hoog in het vaandel.

ASD Multiservice is actief in allerlei branches; woon-en zorginstellingen, kantoren, hotels, onderwijs, zorg, winkels, fabrieken, sport- en recreatie, horeca, scheepvaart, transport, industrie.

Kwaliteit
Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice  durft te kiezen voor kwaliteit! Voor zowel het schoonmaken als het onderhoud wordt de tijd genomen en er wordt gewerkt met kwalitatief hoogwaardige schoonmaakmiddelen en -materialen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren medewerkers. Heldere afspraken, een duidelijk kostenplaatje en simpelweg doen wat er is afgesproken.

Onze missie en visie

ASD Multiservice is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. Iedereen kent elkaar, is betrokken en denkt mee over datgene waar het uiteindelijk om draait: schoonmaak op hoog niveau. Dankzij deze prettige werksfeer zijn onze medewerkers betrokken. En beschikken we vrijwel altijd over enthousiaste, representatieve mensen die voor u aan de slag willen gaan.

Missie
“Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van de klant.” Dit lukt ons door een dienstverlening te bieden die meegroeit, inspeelt op actuele ontwikkelingen, betrouwbaar is en uitgevoerd wordt door vakmensen.

Visie: 
ASD Multiservice Schoonmaakbedrijf streeft naar uitbreiding van de activiteiten en wil een nog groter  begrip worden in de wijde omgeving van Harderwijk. Met een resultaatgerichte aanpak, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening én zorg voor het milieu presenteert ASD Multiservice Schoonmaakbedrijf zich als een betrouwbare zorgverlener die zich met op maat gemaakte schoonmaak weet te onderscheiden van haar concurrenten.

Z

Vaste medewerkers

Z

Gerenommeerd bedrijf

Z

100% tevredenheid

Z

Korte lijnen

Z

Duurzame relaties

Ons werkgebied

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice is een regionaal schoonmaakbedrijf en levert al meer dan 8 jaar haar schoonmaakdiensten in de regio Noord West Veluwe en Flevoland.

Dat betekent dat u ons kunt inschakelen in Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Amersfoort, Baarn, Soest, Nunspeet, t ´harde, Epe, Wezep, Zwolle, Elburg, Dronten, Kampen, Barneveld, Lelystad, Apeldoorn en omstreken. U kunt ons inschakelen voor alle diensten die op onze website staan vermeld maar wij staan ook open voor andere diensten die schoonmaak gerelateerd zijn. 

Ook u zijn wij graag van dienst!

Onze werkwijze

Maatwerk concept : uw persoonlijke programma voor zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Geheel op maat stellen wij in overleg met u een specifiek schoonmaakwerkprogramma op. Voor elke budget het juiste schoonmaakpakket.

Om het gehele schoonmaakproces en de gemaakte afspraken goed te laten verlopen wordt er op elke locatie gewerkt met:

  • Gedetailleerde ruimte-inventarisatie, want schoonmaken is maatwerk.
  • Specifieke werkprogramma’s: dit zijn werkprogramma’s voor ons waarin de dagelijkse en periodieke werkzaamheden zijn weergegeven. In deze programma’s zijn de afspraken, die wij met u gemaakt hebben, terug te vinden zodat de uit te voeren werkzaamheden overeenkomen met de gemaakte afspraken.
  • Een logboek waarin u alle opmerkingen en aandachtspunten over de schoonmaak kunt vermelden/achterlaten. Tevens voeren wij ook zeer geregeld kwaliteitscontroles uit . Hierdoor kunnen wij indien nodig tussendoor de werkzaamheden corrigeren en/of bijsturen zodat het niveau van de schoonmaak in overeenstemming blijft met de verwachtingen van de klant
  • Heldere communicatie: minimaal eenmaal per zes maanden bespreking over de voortgang.

Kom met ons in contact!


ASD Multiservice
Overveld 7
3848 BT Harderwijk

0341-795244
info@asdmultiservice.nl

Ma -vrij  8.30 – 17.00

Snelle vragen? Stuur ons een bericht via WhatsApp!