Overige schoonmaak

Bij ons kunt ook terrecht voor overige diensten

Wij staan ook open voor andere schoonmaak

Zonnepaneel reiniging
Heeft u zonnepanelen en wilt u deze professioneel laten reinigen? ASD Multiservice  is het juiste adres voor het schoonmaken van de zonnecollectoren op uw woning of bedrijfspand in de regio. Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen dient u deze minstens 2x keer per jaar goed schoon te maken. Onderzoek heeft uitgewezen dat vieze zonnecollectoren het rendement kan laten teruglopen tot wel 30%.


Antispin behandeling
Heeft u ook last van spinnen aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand?

ASD Multiservice is gespecialiseerd in het bestrijden van deze ongemakken. Wij nevelen uw woning en/of bedrijfspand in met een milieuvriendelijk middel. Na de behandeling heeft u enkele maanden ( 6 tot 12 maanden) geen last meer van spinnen, webben en hun uitwerpselen. ASD Multiservice garandeert u dat uw pand minimaal 4 tot 6 maanden spin vrij zal zijn. Wilt u meer weten hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.


Keuken diepreiniging
Het schoonmaken van keukens vraagt om een gedegen en professionele werkwijze. Hygiëne is voor een verantwoorde maaltijdbereiding immers letterlijk van levensbelang!

ASD Multiservice is uw betrouwbare partner bij de volledige laagfrequente diepreiniging en desinfectie van professionele (instellings)keukens. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strengste eisen. Alle moeilijk bereikbare plekken worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van vet en vuil.


Dakgoten legen
Het is belangrijk voor de doorwatering dat uw dakgoot minimaal twee keer in het jaar te laten legen en/of te laten reinigen. Wanneer u uw dakgoot niet goed onderhoud of eens in de 6 maanden leegt bestaat de kans dat uw dakgoten gaan overstromen of uw afvoerpijp verstopt raakt.

In het meest extreme geval kan het zelfs lekkage in uw woning veroorzaken.

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice  kan uw dakgoot voor u legen en/of reinigen zodat u deze problemen voor kunt zijn. Zo kunt u de problemen van lekkage in uw huis, welke wordt veroorzaakt door de dakgoot, voor zijn.

 

Waarom kiezen voor onze dienstverlening? 

Onderscheid op kwaliteit!

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice is een kleinschalig en ervaren schoonmaakbedrijf, gevestigd in Harderwijk. Wij onderscheiden ons op kwaliteit, wij werken enkel met deskundig personeel en de beste schoonmaakmiddelen. Daarom kunnen wij een tevredenheid van 100% garanderen. 

De grootste voordelen:

N

100% tevredenheidsgarantie.

N

Scherpe prijzen tegen de beste kwaliteit.

N

Reiniging die volledig aansluit bij uw eigen wensen en eisen.

N

Gerenommeerd bedrijf en vaste medewerkers.

N

Flexibel en korte lijnen.

Kom met ons in contact!


ASD Multiservice
Overveld 7
3848 BT Harderwijk

0341-795244
info@asdmultiservice.nl

Ma -vrij  8.30 – 17.00

Snelle vragen? Stuur ons een bericht via WhatsApp!