Glazenwasser Spakenburg

Glazenwasser Spakenburg eenmalig of periodiek 

Aantrekkelijke tarieven

Glazenwasser Spakenburg gezocht? Een glazenwasser is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand of huis en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus erg belangrijk dat u de glasbewassing regelmatig goed en grondig laat uitvoeren. Daardoor kunnen grotere kostenposten vermeden of tenminste uitgesteld worden.

Door met ons een samenwerking aan te gaan bent u verzekerd van een zorgvuldige aanpak met een duurzaam en uitstekend eindresultaat. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en bieden vanaf hier landelijk onze diensten aan, dus ook in Spakenburg. Lees hier meer over ons. 

Wij bieden kwalitatief maatwerk voor particulieren en bedrijven, volledig afgestemd op uw wensen en eisen. 

Glazenwasser (telescoop) voor grote hoogtes

Telescoop glasbewassing Een goed werkend en goedkoper alternatief voor werken boven veilige hoogtes is het Telescoop glasbewassing Systeem. 

Het gebruik van ladders wordt steeds meer aan banden gelegd o.a omdat er nieuwe en betere systemen op de markt komen. Uiteraard willen onze opdrachtgevers, waaronder u, wél schone ramen houden. Daarnaast speelt Arbowetgeving en innovatie uiteraard ook in de ‘glazenwasserij’ een rol bij het vinden van de juiste en nieuwste technieken van glasbewassing en gevelonderhoud. Met een telescopisch glasbewassingssysteem kan ASD Multiservice vanaf de grond tot 12 meter werkhoogte streeploze schone ramen garanderen zonder hoogwerker, dus u bespaart hiermee fors op de kosten. Ook is het mogelijk om het telescopisch wassysteem te combineren met een hoogwerker, waardoor er bijna geen plek onbereikbaar blijft voor onze glazenwassers.

De voordelen van dit systeem:  – Werkhoogte tot 12 meter zonder inzet van hoogwerker.  – Snel, efficiënt, geen valgevaar (inspelend op de Arbo-wet).  – Optimale resultaten voor moeilijk bereikbaar glas.  – Vlek- en streepvrije opdroging, zelfs in direct zonlicht – Minimaal risico op beschadiging (van gevels, borders, beplantingen etc.) – Geen gebruik van schoonmaakmiddelen (Chemisch additief) door toepassing van “osmosewater” i.p.v. normaal leidingwater.  Dit water wordt met speciale apparatuur aangemaakt, is vrij van metalen en ontkalkt door middel van membraanfilters. 

Waarom kiezen voor ASD, glazenwasser Spakenburg? 

Onderscheid op kwaliteit!

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice is een kleinschalig en ervaren schoonmaakbedrijf, gevestigd in Harderwijk. Wij onderscheiden ons op kwaliteit en werken daarom enkel met deskundige vaste medewerkers en de beste schoonmaakmiddelen. Hierdoor kunnen wij een tevredenheid van 100% garanderen. 

De grootste voordelen:

N

100% tevredenheidsgarantie.

N

Scherpe prijzen tegen de beste kwaliteit.

N

Glasbewassing/glazenwasser Spakenburg die volledig aansluit bij uw eigen wensen en eisen.

N

Gerenommeerd bedrijf en vaste glazenwassers.

N

Flexibel en korte lijnen.

Kom met ons in contact!