Gevelreiniging Amersfoort

Gevelreiniging Amersfoort door professionals

Voor alle soorten gevels

Gevelreiniging Amersfoort gezocht? Uw bedrijfspand is een waardevol bezit. De buitengevel zorgt voor extra uitstraling en meerwaarde van het pand. Het Hollandse weer, regen en wind, de verontreiniging van de lucht beïnvloeden het uiterlijk van het pand. Dit kan ongewenste veranderingen veroorzaken zoals het vergruizen van de voegen, verkleuring van de muren of beplating en de verwering van aluminium en RVS.

Het reinigen van de gevel is geen eenvoudige klus; de hoogte van het pand, de bereikbaarheid van de gevel en de nodige apparatuur maken het een specialistisch karwei. Met behulp van moderne, milieuvriendelijke apparatuur reinigen en onderhouden wij uw gevel voor een aantrekkelijke prijs. Lees hier meer over ons. 

Wij reinigen alle soorten gevels tegen aantrekkelijke prijzen. Periodiek of eenmalig. 

Gevels impregneren voor extra bescherming

Om gevels zolang mogelijk de natuurlijke uitstraling te laten behouden adviseren wij u om de gereinigde oppervlaktes te impregneren. De gevel wordt daardoor vuil- en waterafstotend en neemt derhalve geen vocht meer op. Door dit waterwerende effect vertraagt nieuwe aanhechting van vervuiling, mossen en algen. Hierdoor blijft de muur langer  schoon en behoeft deze veel minder onderhoud.

Wat is impregneren?
Een gevel impregneren heeft als gevolg dat de muur geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer). Bij het impregneren van uw gevel wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in de gevel kan trekken. Hierdoor zal er geen vocht meer in uw woning komen vanaf buiten.

De voordelen van gevel impregneren:
– Creëert een zelfreinigend water afstotend oppervlak op de muur.
– Draagt bij aan het behoudt van een mooiere uitstraling van de gevel.
– Een droge waterafstotende maar ademende gevel kan tot wel 25% energie besparen.
– Vertraagd het verouderingsproces en verbetert de samenhang van het oppervlak.
– Verminderd de gevoeligheid voor de groei van micro organismen als mos en algen.
– Beschermt het gevel oppervlak tegen vochtdoorslag en vorstschade.
– Reversibele / omkeerbare producten voor het impregneren van monumenten en historisch metselwerk.

Waarom kiezen voor onze gevelreiniging Amersfoort? 

Onderscheid op kwaliteit!

Schoonmaakbedrijf ASD Multiservice is een kleinschalig en ervaren schoonmaakbedrijf, gevestigd in Harderwijk. Wij onderscheiden ons op kwaliteit, wij werken enkel met deskundig personeel en de beste schoonmaakmiddelen. Daarom kunnen wij een tevredenheid van 100% garanderen. 

De grootste voordelen:

N

100% tevredenheidsgarantie.

N

Scherpe prijzen tegen de beste kwaliteit.

N

Gevelreiniging Amersfoort die volledig aansluit bij uw eigen wensen en eisen.

N

Gerenommeerd bedrijf en vaste medewerkers.

N

Flexibel en korte lijnen.

Kom met ons in contact!